La Med Street Art Gallery obre les seves portes i inaugura la seva primera exposició

48 obres dels artistes urbans més reconeguts amb el títol "Diàleg del Mediterrani amb l'art urbà"

Med Street Art és una plataforma per a la promoció de l’art urbà, amb un ambiciós projecte que comença per crear un espai d’exposició: la Med Street Art Gallery, que s’estrena avui dimecres 8 de juliol, a partir de les 19 h a Barcelona Studios (c. Almirall Oquendo, 116. Polígon de Monsolís. Sant Adrià de Besòs).

En aquesta primera exposició, la Med Street Art Gallery recull 48 obres creades pels artistes més reconeguts de l’art urbà internacional. Entre ells, participen Fasim, Cranio, Pez, Zosen, Mina, Elxupetnegre, Btoy, Owen, Eledu, Sawe, Kram, Kafre, Raúl de Dios, Tone, Yubia, Al uno, Lahe 178, Laia 1,  Miss Meibol, Sowt, Loseta, Puke, Pep Sebastià, Superminafiori, Leogane,  Qbos, Malakkai, Llorar, Dom, J.Loca.

A més a més, la Med Street Art Gallery exposarà l’obra d’altres artistes col·laboradors reconeguts, mai abans vinculats amb l’art urbà com: Anna Vives, disenyadora gràfica; Josep Matés, ceramista; Dom Artesà creador de taules de surf; Alberto Udaeta, escultor contemporani, Josep María Guerrero Medina, pintor mediterrani. Com a col.laboració destacada, la Fundació Cuixart ha cedit una obra de l’artista, Modest Cuixart, reinterpretada per l’artista urbà J. Loca.

L’exposició del Med Street Art s’allotjarà fins l’octubre de 2015 a l'espai industrial únic i polivalent de l’empresa Barcelona Studios, ideal per acollir exposicions, esdeveniments i festivals en un futur.

Per a més informació: http://www.medstreetart.org  - http://www.barcelonastudios.net

Twitter:  @medstreetart
Facebook : Med Street Art  / BarcelonaStudios Plató

 

Sant Adrià de Besòs, 8 de juliol de 2015

arxivat sota: