La tercera edició del projecte “Fem ocupació per a joves” assoleix un 84% d’inserció laboral

L'Àrea de Promoció Econòmica ha dut a terme la tercera edició del programa “Fem Ocupació per a Joves” impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

En aquest programa han participat un total de 25 joves, de 18 a 29 anys, inscrits com a  demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya i amb titulació d’estudis secundaris finalitzats.

L’objectiu del projecte ha estat la realització d’un itinerari de formació-contractació individualitzat, basat en les següents accions:

*Experiència professional mitjançant contracte de treball de 6 mesos.

*Formació vinculada al contracte de treball

*Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Les formacions realitzades pels joves han estat d’atenció al client i tècniques de venda, de personal de control d'accés, d’iniciació al programa Open office, d’anglès, de climatització i aire condicionat, de lampisteria i ús racional de  l’aigua.

Les empreses que han participat en el projecte són les següents : Alcampo que va seleccionar a 5 auxiliars de comerç, Canal Soluciones amb 2 peons de treballs verticals, Nordeste Servicios integrales 2003 amb 15 controladors d'accessos, Infuturo JMC amb 1 ajudant de cambrer/a i Taciures amb 2 ajudants de cambrers/res. Gràcies a la col·laboració d’aquestes empreses els joves participants han pogut iniciar-se en el mercat laboral.

La tercera edició del projecte “Fem ocupació per a joves” ha finalitzat amb la inserció laboral del 84%  dels joves participants, una xifra molt satisfactòria.

Sant Adrià de Besòs, 11 de gener de 2018