La zona blava finalitza la gratuïtat a Sant Adrià de Besòs el 25 de maig a les 20.00h.

La zona blava es va establir com gratuïta des de l'inici del confinament. La decisió s'ha pres en vistes a facilitar el flux de vehicles i ajudar a la reactivació de l'activitat econòmica a l'eix comercial.

El servei d'estacionament (zona blava) de Sant Adrià de Besòs finalitza la gratuïtat el pròxim dilluns dia 25 de maig a les 20.00h, després de més de dos mesos gratis per a les i els usuaris. La mesura es va pensar per evitar el pagament per l'aparcament i el conseqüent incompliment del confinament i la distància social.

Amb l'entrada de la Fase 1, a partir de dilluns es pretén facilitar el flux de vehicles en vistes a un augment de desplaçaments i davant la necessitat de reactivació de l'activitat econòmica i comercial.

Entre les principals activitats que es podran realitzar amb la nova fase estan l'ús de les terrasses de bars i restaurants o la compra en comerços de menys de 400m2. També les trobades de fins a 10 persones, a més dels moviments dins de la mateixa regió sanitària. Per això, tant des de l'Ajuntament com EUSAB, l'empresa que gestiona el servei veuen essencial adoptar la normalitat, també en els estacionaments.


  • IDIOMA CASTELLÀ | Per veure la notícia en castellà click aquí