No us perdeu l’Akihabara @ Deep!

15 i 16 de setembre al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor

El cap de setmana del 15 i 16 de setembre torna l’Akihabara @ Deep, l'esdeveniment gratuït de cultura dispersa i oci alternatiu més gran de Catalunya. Durant un cap de setmana, el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor s'omplirà d’infinitat d'activitats per a tots els gustos i edats.

L’ Akihabara @ Deep és un esdeveniment sense ànim de lucre en què participen moltes associacions culturals i juvenils de tot Catalunya i on es poden trobar activitats i espais relacionats amb multitud de hobbies i aficions. La cultura gamer, el fenomen otaku, el cosplay o diversos jocs de taula, són propostes de les quals es podrà gaudir durant dos dies, com també es comptarà amb personalitats sortides de la famosa plataforma Youtube.

Amb un espai de més de 2.000 m2 coberts, l’Akihabara @ Deep es dividirà en diverses zones en funció del tipus d'oci que ofereixin. Hi haurà una zona de videojocs on es faran tornejos i
free-plays; dos escenaris en els quals es podrà gaudir d’exhibicions de ball J-Pop i K-Pop, de música idol, de concerts i del concurs de cosplay, entre moltes altres coses; una sala de conferències on diversos youtubers, dibuixants i artistes oferiran xerrades i debats; una zona destinada als jocs de taula i de cartes, que disposarà d’una zona de ludoteca, i una zona de softcombat, quiddich, wrestling i voleibol de la mà de Haikyu.

A banda de les activitats, l’Akihabara @ Deep comptarà amb dos serveis gastronòmics: el bar on se servirà menjar casolà i beguda a preus econòmics i el Cosplay Cafè, un espai inspirat en els
maid cafè del popular barri de Tòquio, Akihabara, en el qual se servirà menjar i beguda dolça i al mateix temps s’hi podrà ballar i jugar de la mà de maids i butlers.

L’ Akihabara @ Deep és una oportunitat excel·lent per passar un bon cap de setmana amb els amics. No us ho perdeu!

Sant Adrià de Besòs, 12 de setembre de 2018

arxivat sota: