Demà comença una nova edició de la Ruta-Tapa

Se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig i com a novetats hi haurà activitats lúdiques adreçades a tothom

Després de l'èxit obtingut en altres edicions, torna la Ruta-Tapa aquesta primavera. Del 30 d’abril al 5 de maig 20 bars i restaurants de Sant Adrià Nord, de Sant Joan Baptista i el Besòs oferiran noves i saboroses tapes (consumició i una tapa 3 €).

L’edició d’enguany afegeix activitats lúdiques adreçades a grans i petits:

*1 de maig, actuació musical infantil «Pot Petit», a les 17.30 h, a la plaça de la Vila

* 4 de maig, a les 18 h, 19 h i 20 h l’espectacle itinerant «En Obras» es podrà veure en diversos establiments de la Ruta.

Els consumidors i consumidores podran participar en un concurs i tindran la possibilitat de guanyar un dels tres premis que s'hi ofereixen. Només caldrà portar la butlleta de la Ruta i un cop feta la consumició, demanar al bar o restaurant que hi posi el segell corresponent. Per participar-hi s’han d’aconseguir tres segells dels bars participants (1 de cada establiment). Després s’ha de deixar la butlleta en una de les urnes instal·lades als bars i restaurants de la Ruta.

D’altra banda, els consumidors han de valorar en la mateixa butlleta les tres tapes més bones i les tres guanyadores rebran un premi de reconeixement.

A la butlleta hi haurà també la informació dels bars i restaurants participants amb una foto i el nom de la tapa que han elaborat i l’horari per tastar-la. La butlleta es podrà trobar als establiments de la Ruta, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC) i a les instal·lacions municipals.


Més informació en aquest enllaç.


Sant Adrià de Besòs, 30 d'abril de 2019

arxivat sota: