Noves propostes al Centre de Producció cultural i Juvenil Polidor

En el marc de la Festa Major s'organitzaran les Festes Radioaktives a la Rambleta amb concerts i activitats totes les tardes i nits

Passat l´ estiu, el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor proposa una programació molt atractiva amb novetats interessants. En el marc de la Festa Major, organitzarà, juntament amb altres entitats juvenils del municipi, les Festes Radioaktives a la Rambleta amb concerts i activitats totes les tardes i nits. L’Akihabara deep i el campionat d’Espanya de Beatbox són altres de les propostes recomanades i, en el marc de les activitats fixes, destaca com a novetat el taller de percussió gratuït tots els dijous a partir de les 18h.

FINDES DE SETEMBRE

*Divendres 1 de setembre “Tarda de gamers». Tornem de les vacances amb un clàssic d’èxit al Polidor, com sempre en pantalla gegant.

*Dissabte 2 de setembre “ Torneig de Futbolí”. Encara no has vist el nostre nou futbolí?? prova’l i desafia als teus amics

*Finde de Festa Major 8, 9 i 10 de setembre. A la Rambleta trobareu les Festes Radioaktives i el dissabte 10 arribarà el Festival Polisons un esdeveniment musical únic que arriba a la cinquena edició. A partir de les 14h començarem agafant forces amb la fideuà i el dj «Lenovo» que omplirà l’espai de musica mentre dinem. A partir de les 15 h i fins a les 22 h concert de tarda amb les bandes i músics locals «Ronco y Desafinado», “Backdoor”, «Tato 930», «Linchabo y Scarface Johansson», «La Kaskarria Rock», «Virium» i «El último mono». A partir de les 23 h concert de nit amb «Yellowarriors» i «Killiing Hits».Finalment, els Dj´s de “Maruja´s Sound System” fins que el cos aguanti.

*16, 17 i 18 de setembre “Akihabara Deep”. L'esdeveniment més gran de Catalunya d'oci i cultures alternatius torna a Sant Adrià. Com cada any es podrà gaudir d'una interessant barreja de hobbies i manifestacions culturals: cultura japonesa, jocs de rol, tallers, YouTubers, videojocs, Cosplay, karaoke, K-Pop, J-Pop, 1 Maid and Host Cafè i jocs de cartes són algunes de les activitas que podreu trobar. A més també hi haurà una àmplia zona d'estands i una zona especifica per autors i dibuixants.

*Divendres 22 de setembre “Jocs de taula”. Monopoly, Pictionary, Clash of Titans,...tria el que vulguis de la politeca.

*Dissabte 23 de setembre «Campionat d’Espanya de BeatBox».El Beatbox és l’art de crear música utilitzant la veu com a únic instrument, al Polidor trobareu els millors beatboxers de l’Estat i alguns internacionals convidats. A més del concurs, pel matí podreu participar als tallers que organitzarem.

*Divendres 29 de setembre «Videojocs de carreres»
Amb el nostre simulador de cotxes, podreu jugar i participar en les carreres virtuals!

*Dissabte 30 de setembre «Tarda de cinema i crispetes». En pantalla gegant, veniu a veure la pel.li, nosaltres posem les crispetes.

TALLERS I ACTIVITATS FIXES (a partir del 18 de setembre)

*Taller de gralla, tots els dilluns a les 17. 30h i els dijous a les 19h (gratuït)

*Tarda de gamers, tots els dilluns  a partir a les 17,30h (gratuït)

*Taller de guitarra, tots els dimarts (nivell I) i dijous (nivell II) a les 18h. (gratuït)

*Taller d´speakeasy, els dimecres a les 19 h (inscripcions obertes) (40€/10 sessions)

*Taller de percussió (novetat) els dijous a partir de les 18 h (gratuït)

Recordeu que, a més de les activitats de maig, les del 10è aniversari i la resta de tallers al Polidor, el Consell Comarcal organitza tallers i xerrades que anirem anunciant per les nostres xarxes socials i al mateix Polidor.

Per a més informació:
Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor
plaça Guillermo Vidaña, s/n
tel. 93.462.74.46
Whatsapp 662554688
polidor@sant-adria.net
centrepolidor@sabjove.cat
www.sabjove.cat
www.sant-adria.net  
facebook.com/@polidorsab
twitter.com/@polidorsab
instagram @polidorsab

Sant Adrià de Besòs, 31 d'agost de 2017