Campanya de Creu Roja de recollida de joguines noves per als infants del municipi

Participa-hi portant una joguina nova, educativa, no bèl·lica, no sexista als diversos punts de recollida que es distribuiran per la ciutat o a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord

Es calcula que, a Catalunya, 25.000 infants en situació vulnerable no podran rebre el seu regal de Nadal. Per canviar aquesta realitat, un any més Creu Roja Barcelonès Nord posa en marxa la campanya “Els seus drets en joc” a la ciutat de Sant Adrià de Besòs, amb l’objectiu d’aconseguir que cap infant del municipi es quedi sense el dret a rebre una joguina nova en les dates nadalenques.

Per poder arribar a totes aquestes famílies vulnerables que ho necessiten, Creu Roja fa una crida a tota la ciutadania per col·laborar aportant una joguina que permeti a aquests infants socialitzar-se i transmetre valors com ara la solidaritat o la igualtat, entre d’altres, per poder créixer en igualtat d’oportunitats amb la resta d’infants, i respectar així els seus drets.

Com pots ajudar tu?

Educar en la solidaritat és la millor manera d’ajudar la societat. En aquest cas concret, educant a través de l’ús dels jocs i les joguines. Col·labora-hi portant una joguina:

  • Nova

  • Educativa

  • No bèl·lica (que no fomenti la violència)

  • No sexista (que fomenti la igualtat de gènere)

  • Cooperativa (perquè compartir estones de joc i fomentar la cooperació és una forma de transmetre els valors del respecte i solidaritat)

Pots portar aquestes joguines a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord: av. Alfons XIII, 349 de Badalona, de 8 a 14 h i de 15 h a 17 h, de dilluns a dijous, i els divendres de 8 a 15 h. També als diversos punts i establiments que col·laboren amb la campanya. Truca al telèfon 93 464 06 09 i t’informaran dels punts i dies concrets de recollida.


Sant Adrià de Besòs, 3 de desembre de 2018

arxivat sota: