Policia i diversitat

La 2a Jornada de coordinació de comandaments policials de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana tindrà lloc al Casal de Cultural el proper 10 de març

El proper 10 de març a les 10 h se celebrarà al Casal de Cultura la Jornada “Policia i diversitat” que es dedicarà a temes relacionats amb la immigració, la no discriminació i la diversitat . Aquesta és la 2ª Jornada de coordinació de comandaments de les policies locals de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana i de comandaments de Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica de Badalona i Santa Coloma.

La inauguració serà a càrrec de l’alcalde, Joan Callau i posteriorment i haurà dues ponències: la primera, que tractarà sobre la regulació dels delictes d'odi al Codi Penal, serà a càrrec del Catedràtic de Dret Penal, Josep M. Tamarit Sumalla, i de la jutgessa, Miriam de Rosa Palacio;  la segona ponència, comptarà amb les intervencions de Jaume Vallès, que explicarà la tasca que desenvolupa Unesco Sant Adrià a favor de la integració dels nouvinguts, i de Fátima Taleb, representant de la comunitat magrebina que parlarà sobre aquest col.lectiu.

Sant Adrià de Besòs, 9 de març de 2016

arxivat sota: