Presentació de les imatges de Tracta’m bé, campanya de sensibilizació per a un bon tracte a la gent gran

Dijous 15 de juny, a les 11 h, a la pl. del Mercat

El proper dijous 15 de juny, coincidint amb el és el Dia mundial per a la sensibilització contra els maltractaments a la gent gran, tindrà lloc la presentació de les fotografies de la campanya Tracta’m bé. Les imatges mostren sis actuacions quotidianes amb un bon tracte a gent gran del municipi. L’acte es farà a la pl. del Mercat, a les 11 h.

L’Ajuntament va posar en marxa aquesta campanya de sensibilizació per a un bon tracte a la gent gran l’any 2015 amb l’objectiu de donar a conèixer a la població adrianenca aquesta problemàtica, un fenomen silenciós però que existeix. Des d’aquesta data s’han fet diverses accions comunicatives com ara la publicació en el butlletí municipal, Viure Sant Adrià, de contes on s’identificaven diferents situacions quotidianes de mal tracte a la gent gran; xerrades als casals de gent gran i actuacions amb imatges i missatges per difondre situacions on la gent gran són ben tractats que i que tenen com a protagonistes a gent gran del municipi

Un dels grans objectius que es vol aconseguir amb aquestes accions és generar un discurs en positiu sobre un problema real. És a dir, difondre el bon tracte per posar de manifest que, de vegades, fem un mal tracte a la gent gran sense ser-ne plenament conscients.

Sant Adrià de Besòs, 14 de juny de 2017

arxivat sota: