Primera edició de la gala Sport Adrià 930

La karateka Elsa Álvarez Malvar rep el Premi a la millor esportista de 2018

El passat 10 de setembre, en el marc de la programació de Festa Major, es va celebrar la primera gala d’homenatge a l’esport adrianenc Sport Adrià 930. La plaça de Guillermo Vidaña va acollir prop d’un cinquantena d’entitats en un acte organitzat com a reconeixement als i les esportistes que han assolit èxits esportius durant aquesta temporada. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Joan Callau, i el regidor d’Esports, Juan Carlos Ramos.

Durant la gala es va atorgar el Premi a la millor esportista 2018 a la karateka Elsa Álvarez Malvar, pel seu palmarès esportiu: Campiona de Espanya (març de 2018); Campiona del Mon (abril de 2018, a Tokio); Campiona d’Europa (maig de 2018, a Romania), 4ª All American (juny de 20018, a Nova York)

L’esportista va ser la escollida per rebre aquesta primera edició del Premi per un  jurat  format per Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes UFEC; Josep Oriol Marcè, subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya; Antonio Montes, esportista d'elit adrianenc, campió d'Espanya a tres bandes de billar; Salvador Garcia, ex esportista professional local, jugador del FC Barcelona i
Juan Carlos Ramos, regidor d’Esports de l’ Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Sant Adrià de Besòs, 17 de setembre de 2018