Remodelació al Club de Tennis

L' Ajuntament i el Club de Tennis de Sant Adrià, entitat que gestiona aquesta instal·lació, estan treballant conjuntament en la remodelació dels diversos espais de la zona de la piscina. En una primera fase, s'adequa la sala tècnica i els vestidors, i en una segona, que tindrà lloc passat l'estiu, es remodelarà el vas de la piscina i els elements tècnics per tal de garantir-ne un bon funcionament.

Cada temporada estiuenca, els ciutadans disposen de l'espai exterior de la piscina per gaudir d'activitats aquàtiques, com també els nens i les nenes que participen als campus d'estiu.

El Club de Tennis, situat al carrer Olímpic, és una de les primeres instal·lacions esportives que va tenir Sant Adrià. Data dels anys setanta i al llarg d'aquest temps s'hi han fet diverses actuacions i obres de millora per fer-les més confortables i modernes. Actualment, aquest equipament disposa d'unes instal·lacions úniques a la ciutat (quatre pistes de tennis, un frontó i un pàdel) de les quals poden gaudir-ne els socis, com també es poden llogar. Un bona opció per practicar diversos esports a l'aire lliure i en un entorn agradable.

Sant Adrià de Besòs, 17 de maig de 2019