Sant Adrià celebra el Dia Internacional de la Pau amb un concert

29 de setembre, a les 20.30 h al Casal de Cultura

Demà 21 de setembre es commemora el Dia Internacional de la Pau. L'Assemblea General de les Nacions Unides l'ha declarat com a dia dedicat al foment dels ideals per la pau en totes les nacions i pobles.

No és possible un món pacífic si no es prenen les mesures pertinents per aconseguir un desenvolupament social i econòmic de les persones d'arreu del món i la protecció dels seus drets. Per això, els estats membres de les Nacions Unides van aprovar el 2015 la posada en marxa de l'anomenada Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible, document en què es defineixen disset objectius per dur a terme en aquest període.  En un d'aquests objectius, sota el títol “Pau, justícia i institucions sòlides”, es fa una crida a fomentar les societats pacifiques, l'accés a la justícia per a tothom i a crear institucions efectives, responsables i inclusives en tots els àmbits.

L'Ajuntament de Sant Adrià vol difondre els valors del Dia Internacional de la Pau i per això la Regidoria de Solidaritat ha organitzat un concert que anirà a càrrec de Maio de Sal, un quartet femení que neix amb l'objectiu de difondre i descobrir músiques de Brasil, Cap Verd i Portugal, cantades en crioll i portuguès.

El concert, que serà gratuït, tindrà lloc el dissabte 29 de setembre, a les 20.30 h al Casal de Cultura. Els beneficis es destinaran a un projecte de suport a persones refugiades.

Sant Adrià de Besòs, 20 de setembre de 2018arxivat sota: