Sant Adrià celebra la XXI edició de les Jornades Solidàries

Dissabte 14 d'abril, a partir de les 10.30 h, a la plaça del Mercat

Des de l’inici, cada edició de les Jornades Solidàries ha tractat temes d'actualitat  que convidaven la ciutadania a reflexionar, qüestionar actituds i formes de vida. Alhora, han servit per denunciar la manca de drets humans fonamentals que pateixen persones i pobles arreu del món, les persones refugiades i les més desfavorides en general.

Aquest any, el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià va proposar que el tema de l'edició d'enguany fos la solidaritat. És a dir, reflexionar sobre què és la solidaritat i sobre per què hi ha persones que hi dediquen el seu temps i el seu treball. La solidaritat, com a forma de viure, com a transformació de societat, com actitud.

Les Jornades estan previstes per a aquest més d'abril. El dissabte 14, a partir de les 10.30 h i fins el vespre, hi haurà activitats a la plaça del Mercat  per a totes les edats. Al matí actuaran els Tabalers de Tronada, s'organitzarà una taula rodona com a cloenda al municipi del programa “Tenim Drets, Teixim Llibertats”, coordinat per l'AMB; i també podreu gaudir d'un espectacle familiar. A la tarda es farà una projecció de documentals dins la haima de l’entitat Yalah, Solidaris amb el Poble Sahrauí i la jornada clourà amb la lectura del manifest del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià. Com sempre, hi participaran les entitats locals de solidaritat i cooperació i d'altres de convidades i muntaran una paradeta amb informació sobre el què fan i sobre els projectes que porten a terme per tal de donar-los a conèixer als ciutadans i ciutadanes.

PROGRAMA

Sant Adrià de Besòs, 10 d’abril de 2018