Sant Adrià participa en el programa Exportmetròpolis

La iniciativa vol promoure el creixement internacional de les empreses de l’àrea metropolitana

L’ Ajuntament de Sant Adrià participa en la primera edició del programa Exportmetròpolis, creat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest programa vol fomentar el creixement internacional de les empreses de l’Àrea Metropolitana i potenciar la seva competitivitat, mitjançant dues fases diferenciades.

La primera part del programa consisteix en una sessió informativa on s’assessora i s’orienta les empreses en l’àmbit de l’exportació. Aquesta formació és impartida per la Cambra de Comerç i no té cap cost per a les empreses, que reben informació i consells generals i poden resoldre tots els seus dubtes. Després de la sessió, reben un diagnòstic individual que inclou un informe amb recomanacions específiques (mercats propicis, oportunitats de negoci, pla de negoci internacional, etc).

En la segona fase, opcional per a les empreses, la mateixa AMB i la Cambra de Comerç en seleccionen un total de vint-i-una que volen començar a fer contactes reals a l’exterior. En aquest cas les empreses es fan càrrec de les despeses de viatge, i el personal tècnic de la Cambra acompanya les visites i missions, sigui per a trobades concretes o per a esdeveniments com ara fires internacionals.

Aquestes sessions es repeteixen a diversos municipis de l’àrea metropolitana. A Sant Adrià tindrà lloc el dia 10 de juliol, de 9 a 14 hores, i com tota la resta, estarà oberta a totes les empreses de l’àmbit metropolità, per tal de donar el màxim de facilitats.

Inscripcions i informació:

Si sou una empresa amb vocació internacional i possibilitats de creixement i voleu inscriure-us directament, ho heu de fer en aquest lloc web . Si voleu saber més abans de fer-ho, podeu posar-vos en contacte amb el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs al telèfon 934 620 625 o a l’adreça electrònica empresa@sant-adria.net


Sant Adrià de Besòs, 28 de juny de 2019