Sant Adrià rebrà 986 targetes moneder per a les famílies beneficiàries de les Beques Menjador

Les targetes cobriran l'import corresponent als dies de tancament dels centres educatius, com a conseqüència del Coronavirus i tindran possibilitat de recàrrega.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ultima els preparatius per al repartiment a domicili de les 986 targetes moneder a les famílies beneficiàries de les Beques Menjador, donades les circumstàncies de tancament i confinament que no permeten l’ús habitual de les mateixes.

A partir d'avui dilluns, els tècnics del departament d'Educació de l'Ajuntament iniciaran les rondes telefòniques a les famílies, per tal de confirmar dades i detallar el lliurament. Aquest repartiment serà efectuat, previsiblement, a partir de demà dimarts i anirà a càrrec de 30 professionals de sector social (voluntaris), als quals el consistori agraeix la seva col·laboració.

En paraules de la regidora de Serveis Socials, Filo Cañete, "aquesta mesura garanteix al menys un àpat calent per a molts nens i nenes als que el tancament preventiu dels centres posava en risc la seva correcta alimentació".

Les targetes, amb possibilitat de recàrrega, cobriran l'import corresponent als dies de tancament dels centres educatius. La iniciativa ha estat possible gràcies a un acord entre la Generalitat i La Caixa.

Imatge: El Periódico

 ___


INFORMACIÓN EN CASTELLANO: 

Sant Adrià recibirá 986 tarjetas monedero para las familias beneficiarias de las Becas Menjador

  • Las tarjetas cubrirán el importe correspondiente a los días de cierre de los centros educativos, como consecuencia del Coronavirus y tendrán posibilidad de recarga.

El departamento de Servicios Sociales del Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs ultima los preparativos para el reparto a domicilio de las 986 tarjetas monedero a las familias beneficiarias de las Becas Menjador, dadas las circunstancias de cierre y confinamiento que no permiten el disfrute habitual de las mismas.

A partir de hoy lunes, los técnicos del departamento de Educación del Ayuntamiento iniciarán las rondas telefónicas a las familias, con el fin de confirmar datos y detallar la entrega. Dicho reparto será efectuado, previsiblemente, a partir de mañana martes e irá a cargo de 30 profesionales del sector social (voluntarios), a los que el consistorio agradece su colaboración.

En palabras de la concejala de Servicios Sociales, Filo Cañete, “dicha medida garantiza al menos una comida caliente para muchos niños y niñas a los que el cierre preventivo de los centros ponía en riesgo su correcta alimentación”.

Las tarjetas, con posibilidad de recarga, cubrirán el importe correspondiente a los días de cierre de los centros educativos. La iniciativa ha sido posible gracias a un acuerdo entre la Generalitat y La Caixa.