Sant Adrià tancarà les platges per a la revetlla de Sant Joan

Des de les 17 h del 23 de juny fins a les 7 h del 24 de juny

Sant Adrià se suma a la resta de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i tancarà les platges per a Sant Joan, des de les 17 h del 23 de juny fins a les 7 h del 24 de juny. L’objectiu d’aquesta mesura és garantir la seguretat, evitar aglomeracions i prevenir la propagació del coronavirus.

El consistori barrarà els accessos de persones i vehicles tant a la platja del Fòrum com a la platja de Sant Adrià. L’Ajuntament ha col.locat cartells d’avís en diferents indrets del municipi per informar la població del tancament i fa una crida a la responsabilitat de tots els ciutadans i ciutadanes per evitar rebrots.

L’av. d’Eduard Maristany romandrà tallada des de les 22 h del 23 de juny fins a les 6 h del 24 de juny. Aquesta mesura modificarà el recorregut de les línies d’autobusos B4 i B5, la B7 no funcionarà, mentre que la línia M6 no es veurà afectada.

Pel que fa a la celebració de la revetlla, el consistori adrianenc vetllarà pel compliment de les recomanacions de la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, l’Area Metropolitana de Barcelona (AMB) durà a terme el servei ordinari de neteja i manteniment de les platges en temporada alta. A més a més, continuarà fent la neteja i desinfecció del mobiliari i dels equipaments com a mínim dos cops al dia, així com la intensificació del garbellament diari i l'ampliació del nombre d'analítiques de sorra per garantir-ne el màxim control higiènic.

Altres materials

Sant Adrià de Besòs, 19 de juny de 2020

arxivat sota: