Tornen els concerts didàctics a Sant Adrià

Tots els concerts tindran lloc a l’Ateneu Adrianenc, al carrer d’Andreu Vidal 7, a les 20.30 h. L’entrada, com sempre, serà lliure.

Després de passar molts mesos sense concerts didàctics a causa de la pandèmia, aquesta tardor els recuperarem.

L’Orquestra de Cambra Amics dels Clàssics, amb el seu director Joan Palet al capdavant, ha preparat quatre actuacions amb arguments i dedicatòries diferents.

Dijous 4 de novembre. Obres escrites per compositors que van viure entre els segle XV i el XXI. Unes s’interpretaran tal com van ser escrites i d’altres en versions més atrevides harmònicament.

Dijous 18 de novembre. Celebració del 200è aniversari del naixement de Florence Nightingale, amenitzat amb obres de compositors coetanis dedicades a la que va ser una gran infermera que va revolucionar, modernitzar i “inventar” la infermeria moderna.

Dijous 25 de novembre. La lluita contra la violència es reivindicarà amb un programa d’obres escrites per dones compositores. S'interpretaran obres de Maria Caccini, d’Anna Mozart i de la comtessa de la Rochefoucauld, entre d’altres. Totes pertanyen a diferents èpoques i estils de música, des de la més clàssica a la més frívola, segons l’època en què van ser escrites.

Dijous 2 de desembre. Recital de violoncel i piano a càrrec de dos mestres en el seus instruments. Manel Barea i Joan Palet oferiran un variat programa de músiques i cançons d’ahir.

Horari i lloc:

Tots els concerts tindran lloc a l’Ateneu Adrianenc, al carrer d’Andreu Vidal 7, a les 20.30 h. L’entrada, com sempre, lliure.

Sant Adrià de Besòs, 27 d’octubre de 2021

arxivat sota: