XXXI Setmana de la Gent Gran

Del 8 al 17 de maig

Un any més ens arriba una setmana plena d’activitats pensades especialment per a la gent gran. Enguany cal destacar un acte especial, la Cantata 1714-2014, 300 anys vencent del compositor Josep Rosinach i Boronat, una cantata que unirà  les corals de gent gran dels casals, una orquestra de cambra, tres solistes i cinc rapsodes. Un espectacle de grans dimensions que tindrà lloc al pavelló del poliesportiu Ricart el dimecres 10 de maig, a les 19 h.

La Setmana de la Gent Gran també comptarà amb una activitat nova: La bufanda de la iaia un projecte d’Amics de la Gent Gran. Es tracta d’una acció que promou i facilita vies de participació solidària de la ciutadania per apoderar la gent gran, tot i que hi tenen cabuda persones de totes les edats, perquè tothom pot teixir una bufanda.

També hi haurà una representació teatral a càrrec del grup de dones del CIOD i un petit muntatge organitzat per un grup de dones del casal d’avis de La Mina, inclòs en la campanya Tracta'm bé, de sensibilització per un bon tracte a la gent gran. No hi faltaran tampoc l'exhibició gimnàstica, el torneig de petanca i la sortida  cultural, que aquest any serà a Canet de Mar.

Sant Adrià de Besòs, 3 de maig de 2017

arxivat sota: