Inauguració del PAIDÓS

El dilluns, 29 d'abril, va tenir lloc la inauguració oficial d'un nou servei que s'ha posat en marxa al territori.

Es tracta del PAIDÓS, un projecte liderat per Cáritas i amb la col.laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià, adreçat a treballar de forma integral amb famílies que tenen nens i nenes menors de 6 anys.

A l'acte hi va assistir el sr. Jordi Roglà, director de Cáritas Diocesana de Barcelona i la sra. Loli Ocaña, Regidora de Benestar i Famílies de l'Ajuntament, així com diferents representants de les dues institucions.

L'objectiu d'aquest servei és contribuir a trencar amb el cicle de transmissió intergeneracional de la pobresa, reduir l'elevada taxa d'abandonament o fracàs escolar, promoure la inclusió activa dels grups més vulnerables i prevenir la pobresa que afecta, especialment, la petita infància.

L'Ajuntament de Sant Adrià promou aquesta mateixa línia de treball i, per tant ha apostat pel projecte i hi col.labora amb tots els recursos disponibles, tant a nivell material, amb la cessió del pis que és la seu del servei, com a nivell professional, ja que els nostres treballadors/res i educadors/res socials han treballat conjuntament amb els de Cáritas per arribar a les famílies que avui participen en el projecte.

inaug. Paidós inaug. Paidós

inaug. Paidós