Jornada lidera't

.

Jornada Lidera't:breus relats d'emprenedors de vida organitzada per Assa

 

Més de 100 persones van assistir el passat 14 d'abril a l'Espai Fiveller a la jornada Lidera't:breus relats d'emprenedors de vida organitzada per Assa, Associació Pro-disminuïts psíquics de Sant Adrià.

 

La jornada tenia l'objectiu d'aprofundir en l’autolideratge de les persones amb discapacitat intel·lectual, és a dir, en la capacitat de qualsevol persona per avançar en el seu projecte de vida, prenent decisions significatives respecte la pròpia vida.

 

Es va estructurar en 5 taules (escola, treball, vivenda, oci i tutela), en cadascuna de les quals hi van participar 4 conferenciants, tots ells usuaris d’algun servei (escola especial, centre especial de treball, llar-residència, servei de lleure, etc...), exposant diverses vivències personals en les què havien decidit i liderat un repte en alguna de les àrees de la seva vida.

 

Els i les ponents, provenien de diferents entitats: Maragassa, Ntra. Sra. De l'Esperança, Túrbula, Aprodisa, Caltor, Fundació Tallers, Decathlon, Sique, Fundació Estany, Assa, Ratio, Sarau, Taller d'Idees, Joc Viu, Som Fundació, La Tutela.

ponent lidera't

 

El cattering de l'esmorzar el van preparar i servir alumnes de l'escola Ntra. Sra. de l'Esperança, i l'acte de cloenda va ser a càrrec de la Coral Guapa i la Petita Orquestra Gran.

 

Volem agrair a Assa aquesta iniciativa. Els que vam ser-hi, vam gaudir d'una jornada molt ben organitzada, en la que no faltava detall, i on es respirava la il·lusió i l'esforç per fer-la possible. I vam emocionar-nos amb els conferenciants, que, tot i estar nerviosos com ho estaria qualsevol que hagués de fer de ponent d'unes jornades, van saber transmetre'ns la importància de cedir-los la veu i de deixar-los ser protagonistes, no només de les jornades sinó sobretot, de la seva vida. Enhorabona!