Nou centre obert a Sant Adrià de Besòs

Associació Juvenil Barnabitas

En data 29 de març de 2012 ha quedat inscrit en el Registre d' Entitats, Serveis i Establiments Socials el nou CENTRE OBERT de l'Associació Juvenil Barnabitas.

L'AJ Barnabitas és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa projectes destinats a infants i joves en situació de risc. Dins d'aquesta línia de treball ha posat en marxa el Centre Obert, que s'adreça a 35 nens i nenes del territori amb dificultats en el seu desenvolupament personal i social.

El Centre Obert desenvolupa una tasca bàsicament educativa mitjançant accions de prevenció, detecció i seguiment individualitzat dels infants.

Està ubicat als locals municipals situats a la Pl. Mossen Anton, 7 i l'atenció directa amb els infants es du a terme de dilluns a divendres de 16,30 a 19,30 hores i també es fan activitats extraordinàries coincidint amb festes assenyalades o amb períodes de vacances.

Des d'aquí us volem felicitar i encoratjar a seguir treballant per incrementar les possibilitats de desenvolupament i relació de la població infantil del municipi.