“Units per la Salut Mental” cadena humana

10 d'octubre de 2017

Fa més de 12 anys, que des de l’Ajuntament de Sant Adrià vam engegar la Taula de Salut Mental, un espai de coordinació tècnica entre els professionals dels diferents serveis que atenen a persones de Sant Adrià amb dificultats en salut mental: ABS Dr. Barraquer, ABS Mina, CSMA i CSMIJ Mina, CSMA II Badalona, CSMIJ Creu Verda, CDIAP, Centre de dia Bètula, Salut Mental Barcelonès Nord-Associació , Programa ACCES del Consorci de la Mina, Federació Salut Mental Catalunya, CAD, i Ajuntament.

El Dia Mundial de la Salut Mental se celebra el 10 d'octubre i ja fa anys que des de la taula es porten a terme diferents activitats de sensibilització amb l'objectiu de fer visible la salut mental i de treballar per eliminar l'estigma sobre aquest tema.

Enguany, amb el suport de Fundació La Caixa, organitzem una celebració ben sonada.

La proposta és la següent: sota el lema “Units per la Salut Mental” volem fer una cadena humana que uneixi els dos marges de Sant Adrià, creuant el riu , i posteriorment fent una marxa fins a la Plaça de la Vila.

L'acte tindrà lloc el mateix 10 d'octubre, que és un dimarts, a les 12h.

El tram que cal cobrir són 1050 metres, aproximadament, per tant calculem que ens calen unes 1000 persones. Cada participant tindrà una samarreta amb el lema i un globus per fer l’enlairada a les 12h.

Instituts, entitats i població en general, tothom és cridat a participar-hi.

Ens cal l'ajuda de tothom per poder aconseguir aquest repte!

Podeu inscriure-us omplint el formulari que trobareu en aquest link:

Si sou un institut, contacteu amb Cristina Santacreu, tècnica d'educació, tel.933812004 ext.6332, mail csantacreu@sant-adria.net

Si sou una entitat, contacteu amb el servei de participació ciutadana, tel. 933812004 ext.1431 o 1420, mail pciutadana@sant-adria.net