XXIX Setmana de la gent gran

Del 4 al 9 de maig tindrà lloc la setmana de la gent gran d'enguany, amb activitats dirigides a tota la població gran del municipi.

Del 4 al 9 de maig tindrà lloc la setmana de la gent gran d'enguany, amb activitats dirigides a tota la població gran del municipi. Es farà un homenatge a les persones més grans de cada barri. Hi haurà un torneig de botxes, exhibició de gimnàstica de la gent gran, una trobada de Corals de gent gran de Sant Adrià i Badalona i no faltarà la desfilada de moda del grup de dones "No passem de moda".
També es duran a terme activitats solidàries a la Plaça de la Vila per fomentar les relacions intergeneracionals entre els joves del casal de Besòs i la gent gran dels diferents casals de Sant Adrià, els diners que es recullin es destinaran al programa "d'Aliments Solidaris de Sant Adrià".
Com cada any es farà una sortida cultural, que en aquesta edició serà el dimecres 6 a Tordera, amb un dinar de germanor i ball de sobretaula.
El dissabte tindrà lloc l'esmorzar que organitza l'Associació gent Gran Cultural 2000.

Col·laboren amb els actes programats: Coordinadora de Gent Gran de Sant Adrià de Besòs, Casal Cívic Besòs, Associació Gent Gran Cultural 2000, Club Petanca Jubipens i Casal Gent Gran Sant Adrià Centre. 

(veure programació)

arxivat sota: