XXVI Setmana de la gent gran

Setmana de la gent gran 2012

Del 14 al 20 de maig tindrà lloc la setmana de la gent gran d'enguany, amb activitats dirigides a tota la població gran del municipi. Es farà un homenatge a les persones més grans de cada barri. Hi haurà un concurs de poemes on podran participar joves i persones grans i no faltarà la desfilada de moda del grup de dones “No passem de moda” i una exposició d'art on es recolliran pintures, manualitats de diferents tallers dels casals de gent gran així com obres del pintor adrianenc Pere Cànovas i puntes de les puntaires de Sant Adrià.
El divendres 18 tindrà lloc la sortida cultural a Blanes, amb un dinar de germanor i ball de sobretaula a un restaurant de Tordera. Les inscripcions per la sortida es faran al Centre cultural i juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n) i, com cada any, cada barri té uns dies assignats per fer-ho:
Sant Joan Baptista: 16 i 17 i d'abril
Besòs: 18 i 19 d'abril
Catalana i Trajana: 20 d'abril
La Mina: 23 i 24 d'abril
Centre: 25 i 26 d'abril
Per cloure la setmana, el 20 de maig tindrà lloc la ballada de sardanes a la plaça de la Vila. Enguany i amb motiu del Mil.lenari, les entitats i associacions de gent gran presentaran la Sardana de Sant Adrià, acte en què participarà també la Coral de Sant Adrià, dirigida pel mestre Joan Palet.