XXVII Setmana de la gent gran

Programació d'actes del 6 al 10 de maig
XXVII Setmana de la gent gran

Desfile "No passem de moda" 2011

XXVII Setmana de la gent gran:

Del 6 al 10 de maig tindrà lloc la setmana de la gent gran d'enguany, amb activitats dirigides a tota la població gran del municipi. Es farà un homenatge a les persones més grans de cada barri. Hi haurà un torneig de botxes, exhibició de gimnàstica de la gent gran i actuació de la Coral de gent gran de Fiveller i Trajana i no faltarà la desfilada de moda del grup de dones “No passem de moda”.

Aquest any la gent gran dels casals de Sant Adrià demostra la seva solidaritat en aquests moments de crisi, ja que oferirà pinxos de truita a 1€ a la Pça. De la Vila i els diners que es recullin es destinaran al programa “d'Aliments Solidaris de Sant Adrià” .

Per cloure la setmana, el divendres 10 tindrà lloc la sortida cultural a Vilafranca del Penedès, amb un dinar de germanor i ball de sobretaula a un restaurant d'Òdena. Les inscripcions per la sortida es faran al Centre cultural i juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n) i, com cada any, cada barri té uns dies assignats per fer-ho, en horari de 9 a 12h:

  • Sant Joan Baptista: 15 i 16 i d'abril

  • Besòs: 17 i 18 d'abril

  • La Mina: 22 i 23 d'abril

  • Centre: 24 i 25 d'abril

  • Catalana i Trajana: 27 d'abril

 

progf setmana gent gran 2013