Jornada Dia Mundial de la Salut Mental

10 d'octubre

Per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, el proper dijous 10 d'octubre la Taula de salut mental de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs organitza una jornada de sensibilització, sota el lema «eStiMa't», es vol posar l'accent en la importància de cuidar-se un mateix per poder gaudir d'una bona salut mental. La celebració es farà a la Pça, de la Vila, de 17 a 18’30h, amb activitats organitzades i dinamitzades pels membres dels diferents serveis de salut mental del territori i obertes a la participació de tota la població.

eStiMa't! Perquè ets l´'única persona amb qui viuràs tota la vida. La salut mental comença per estimar-se a un mateix. Crearem un mural amb els vostres missatges positius i motivacionals.

eScúchaMe: Perquè tots necessitem que ens escoltin; perquè tots tenim coses a dir. Acosteu-vos a triar una cançó que per vosaltres evoqui bons records, que us doni energia i bon rotllo. Tindrem un dj que la punxarà perquè soni per tota la plaça!

A les 18.30h concert inclusiu a càrrec de la Coral Bètula i d'artistes locals. Al final del concert es convidarà a cantar a tot el púbic La vida es un carnaval.

Totes les persones participants seran obsequiades amb un test d'herbes aromàtiques, elaborat pels usuaris dels diferents serveis.