Quines són les necessitats de la gent gran? La teva opinió és molt important

Del 8è Congrés Nacional de Gent Gran «Tenim veu decidim» que es va celebrar l'octubre de 2019 es van extreure uns acords que fan referència a les necessitats de la gent gran. Per tal de prioritzar-los necessitem la teva ajuda

Sota el lema “Tenim veu, decidim”, el 25 d’octubre de 2019 es va celebrar el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya al monestir de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Des del 1990, aquesta iniciativa de caràcter quadriennal té com a objectiu recollir les opinions i iniciatives de les persones grans de Catalunya davant els reptes de l’envelliment.

Sant Adrià de Besòs va tenir veu en aquest congrés amb la participació de diferents representants de les juntes de les Associacions de jubilats del municipi.

Ara s’estan realitzant actes Postcongressuals per tal de fer el seguiment dels acords presos  del MANIFEST, que conté les conclusions recollides a l’acte Congressual, i seran lliurades a les administracions, institucions i entitats competents, fent-ne un seguiment de l’evolució i del compliment i difusió al territori. L’objectiu és poder garantir la coordinació i el seguiment actiu de les accions que s’estan duent a terme.

Per tal de consensuar els acords us animen  a col·laborar omplint aquest qüestionari que ajudarà a prioritzar els acords per tal de fer arribar les necessitats de la gent gran a les administracions. De les vostres respostes han d’acabar sortint polítiques públiques per a la gent gran del país.

Podeu omplir aquest qüestionari independentment de la l’edat que tingueu. Teniu temps fins el 25 de juny de 2021.