Campanya de Reciclatge de Vidre a la plaça del Mercat

Ecovidrio i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs impulsen una campanya per promoure el reciclatge de vidre al Mercat Municipal durant les festes de Nadal. Durant el període nadalenc augmenta el consum i, en conseqüència, la generació de residus de vidre. El dia 29 de desembre, els usuaris del Mercat Municipal que reciclin el vidre entraran en el sorteig d’un xec de 100 € per bescanviar per compres al mercat. Un contenidor decorat amb motius nadalencs servirà com a reclam visual de la campanya i dos informadors sensibilitzaran els consumidors sobre el reciclatge de vidre. La campanya vol conscienciar sobre la importància i els beneficis de reciclar els envasos de vidre.
Quan 20/12/2018 a 12:00 a
05/01/2019 a 14:00
On Plaça del Mercat
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, ha posat en marxa una campanya per promoure la recollida selectiva de vidre durant les festes de Nadal.

Sota el lema “Els Reis ho veuen tot, recicla vidre!”, la iniciativa té per objectiu incrementar, durant el període nadalenc, la taxa de reciclatge d’envasos de vidre, és a dir, la quantitat de quilos que es recullen amb el contenidor verd.

A Sant Adrià de Besòs, la campanya comença el 20 de desembre amb la instal·lació d’un contenidor verd per a la recollida selectiva de vidre decorat amb motius nadalencs. Es podrà trobar als voltants del Mercat Municipal i servirà per cridar l’atenció de la ciutadania i, alhora, per recordar-los la importància de reciclar aquest material.

A més, el 29 de desembre es farà una recollida de vidre al Mercat Municipal. Des de les 9.30 fins a les 13.30 h, els veïns que s’apropin al contenidor nadalenc i reciclin un mínim de 3 ampolles o pots de vidre rebran un obsequi. A més, entre tots els participants es farà un sorteig de 10 miniglús

minicontenidors per separar el vidre a casa– i d’un xec de 100 € per bescanviar per compres en el mateix mercat.

Una parella d’informadors ambientals s’encarregaran de dinamitzar la recollida dels envasos i d’explicar com separar correctament els envasos de vidre.