OFICINA DE COMERÇ, MERCATS, FIRES I PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

Amb l’objectiu d’aglutinar serveis afins i potenciar-se mútuament així com compartir recursos, neix l’Oficina de Comerç, Mercats, Fires i Promoció de la Ciutat.

Ubicada físicament a les oficines del Mercat d’Abastaments de Sant Adrià (primera planta), té el seu nou espai virtual a la web de l’Ajuntament.

Des d’aquesta Oficina es pretén donar servei als comerços, al mercat d’abastaments i al mercat d’encants dels dimarts, així com a fires de diferents àmbits, generant sinergies entre ells per tal de potenciar la dinamització comercial conjunta i la formació de tot el sector comercial en general, contribuint al desenvolupament i consolidació de l’activitat comercial de Sant Adrià.

Amb aquesta finalitat es mira de dotar al teixit comercial del municipi d’una competitivitat que el consolidi com un veritable comerç de proximitat, reforçant la confiança de les consumidores i els consumidors de la ciutat i afavorint la fidelització del ciutadà en vers el comerç del municipi.

Potenciar la relació dels mercats i el comerç amb conceptes com salut, atenció personalitzada, sostenibilitat, consum responsable, integració social, proximitat, etc.

Facilitar i agilitzar els tràmits i les relacions entre l’administració i els marxants, paradistes i comerciants en general. I enfortir l’associacionisme en el teixit comercial del municipi aprofitant les seves potencialitats, són també altres objectius que es proposa aquesta Oficina.

Per més informació:

Mercat d’abastaments

Ana Serrado

Horari: De dilluns a divendres de 8.00 a 15 ,00 h.

Telèfon: 93 381 00 56 / 600 49 43 38

Mail: mercatsab@sant-adria.net

Mercat d’encants

Vicens Nebot

Horari: divendres de 10,00 a 14.00h

Telèfon: 600 49 43 37

Mail: vnebot@sant-adria.net

Comerç, Fires i Promoció de la Ciutat

Dolors Palet

Telèfon: 93 462 28 74 / 93 381 00 56 / 687 91 05 98

Mail: dpalet@sant-adria.net