Programa comerç 21

Un programa dirigit a comerços i serveis amb l'objectiu de millora de l'oferta comercial
Programa comerç 21

font:Diputació

El Programa Comerç 21 que porta a terme la Gerència de Serveis de Comerç  de la  Diputació de Barcelona conjuntament amb PIME Comerç i que compta amb la col·laboració del nostre Ajuntament, està dirigit als comerços i serveis amb objectiu de millora de  l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.
L’acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades : diagnosi de l’empresa, disseny d’un pla d’accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest programa, l’empresa ha d’omplir un full de sol·licitud que adjuntem i presentar-ho per correu electrònic a l’adreça,  info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona

La participació en l’acció té un cost per l’empresa beneficiària de 121 euros ( IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l’import del cost de l’acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.   

Al web de programa www.comerc21.cat trobareu tota la informació, així com,  el full d’inscripció per presentar la vostra candidatura. 

Us animem a participar en el programa, amb el convenciment de que serà una bona eina pel vostre negoci ja que l’acció serà portada a terme per grans professionals del mon del retail. 

El termini per presentar les candidatures finalitza el proper dia 21 de juliol de 2017.

Adjuntem díptic del programa