Nova Ruta-Tapa aquesta primavera 2018

La quarta edició de la Ruta-Tapa de Sant Adrià oferirà tres premis als participants guanyadors.

Aquest any volem celebrar la primavera amb una altra edició de la Ruta- Tapa, que s'iniciarà dijous 31 de maig fins diumenge 3 de juny.

Com en altres edicions, els consumidors/es que participin en aquesta ruta de degustació dels productes del sector de la restauració de Sant Adrià,  també podran fer-ho en el concurs que té com a finalitat triar les tapes més populars. Per a ser guanyadors/es d'alguns dels tres premis, que s’ofereix un cop passin els quatre dies en què tindrà lloc la Ruta-Tapaés necessari omplí una butlleta. 

Cada participant, després de la seva consumició, haurà d’aconseguir els tres segells facilitats per les empreses de restauració que intervenen a l’esdeveniment de la Ruta-Tapa de Sant Adrià. Cada segell ha de correspondre a un bar o bar-restaurant diferent.   

El segell es posarà en una butlleta on constaran també les dades personals i la valoració que s'hagi fet de la tapa.

Un cop que cada participant hagi omplert la butlleta, l'haurà de dipositar a qualsevol urna dels estebliments que  intervenen a la quarta edició de la Ruta-Tapa.

Us avancem els bars i bars-restaurants que hi participaran:

Ateneu adrianenc, Arriba y Abajo, Bar l'Equip, Bar l'Inici, Bar las Palmeras, Braseria – restaurant MR. CARLOS, Cap i Cua, Egalité, Erre que Erre, Formatgeria d'Origen, Frankfurt Autèntic, Meson Ohana, Restaurant Pulpero de Lugo, Restaurant Petit Marítim, Suau Bar, Tast i Vins, Vermuteria Itaca, Wiesbaden.