Tornen les sessions de "La cuina del Mercat"

S'obre novament l'espai per aprendre sobre dieta sana amb producte fresc de mercat i cuina internacional.

"La cuina del Mercat" és un cicle de sessions per ampliar coneixements culinaris de dues hores de durada que es van iniciar l'any 2017 a l'espai cuina, ubicat a la primera planta del mercat municipal d'abastaments.

Es tracta de classes dirigides per un mestre cuiner i encaminades a difondre la cuina amb producte fresc, de mercat, de temporada i de proximitat. Tanmateix, amb aquest cicle es vol donar a conèixer els avantatges d'una l'alimentació sana i equilibrada, sense excloure l'elaboració gastronòmica de plats internacionals ben exòtics.

Les parades del mercat hi col·laboren activament amb producte fresc i amb explicacions interessants sobre el producte que constitueix en cada cas, l'ingredient principal de les receptes.

Aquest any volem que els alumnes hi participin més activament i per això hem organitzat les sessions de manera que, en petits grups, es pugui elaborar la mateixa recepta que està fent el mestre cuiner. D'aquesta manera, creiem que la sessió tindrà un caire més informatiu i més divertit.

Les sessions sempre acaben amb la degustació dels plats elaborats.

Per inscriure-us hi ha diverses formes:

  • Per correu electrònic a mercatsab@sant-adria.net
  • Per telèfon al número 93 381 00 56
  • Personalment a les oficines del mercat (1ª planta mercat municipal)

El preu per sessió és de 5€.

La primera jornada d'aquest cicle, que comença el 26 d'abril,  consistirà a cuinar la recepta "Tacs d'enciam amb picada havanera". Un clàssic de la cuina cubana.

Us esperem a tots el dijous 26 d'abril a les 17.00 h a la cuina del mercat (1a planta mercat municipal).