Via Marina del Camí de Sant Jaume

Sant Adrià de Besòs és la sisena etapa d'aquesta Via Marina

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va inaugurar el passat 28 d'abril la primera caminada de la Via Marina del Camí de Sant Jaume.
Aquest és un nou tram de l'entramat de camins de Sant Jaume a Catalunya que uneix la ciutat de Girona amb la de Barcelona resseguint l'antiga Via Marina de la Via Augusta.

La Via Marina inicia el seu recorregut a Sarrià de Ter, municipi on es desdobla del camí ja existent que va de la Jonquera i el Monestir de Sant Pere de Rodes a Montserrat. El camí continua pels municipis de Girona, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva, Caldes de Malavella, Vidreres, Lloret de Mar i Blanes. Continua el seu recorregut per comarques del Maresme com Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou i Montgat. El  seu darrer tram finalitza al Barcelonès, passant per Badalona, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.
Aquesta via consta de sis etapes, i en cada un dels municipis que participen hi ha diferents punts per posar el segell del camí.

Per més informació:  
https://bit.ly/2FcKzwR