Escolta! És Nadal a Sant Adrià de Besòs. Un Nadal carregat d’activitats per a tothom

El Nadal arriba a Sant Adrià. La ciutat ha programat una sèrie d’activitats per aquest Nadal com el Saló Infantil i Juvenil Adrilàndia els dies 3 i 4 de gener i la Cavalcada de Reis el 5 de gener. Aquesta agenda nadalenca de Sant Adrià està orientada per a tots els públics especialment pels més petits de cada casa.

Un any més Sant Adrià de Besòs organitza una sèrie d’actes i activitats a la seva agenda nadalenca per les festes de Nadal.

El Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música Benet Bails tindrà lloc el dijous 19 de desembre a les 19 h. Els alumnes de l’escola interpretaran un gran repertori integrant músiques de diferents estils. L’acte es celebrarà al complex Esportiu Ricart i l’entrada és gratuïta.

Per altra banda està programat l’Adrilàndia, el Saló Infantil i Juvenil que aquest any celebra el seu 25è Aniversari. Diferents tallers, jocs i divertits espectacles per passar unes hores de diversió i alegria a tot aquell que s’acosti de manera gratuïta al saló. Serà el divendres 3 i dissabte 4 de gener de 10.30 a 14h i de 16.30 a 20h. L’entrada a l’Adrilàndia pel carrer Joaquim Blume.

Un altre de les activitats programades i més emocionant és la Cavalcada de Reis el diumenge 5 de gener a la tarda. Ses Majestats els Reis Mags d’Orient s’hi aproparan a la majoria dels diferents carrers adrianencs per donar la benvinguda els nens i nenes de Sant Adrià. Els Reis  Mags d’Orient ompliran d’alegria totes les llars de la ciutat amb la seva arribada. Un any més el Mapping Nadalenc a la façana de l’Ajuntament de Sant Adrià convertirà el consistori en una pantalla gegant d’animació i música.

El Centre Cultural Besòs organitza el Tió Gegant on podràs fer cagar el tió. El dilluns 16 i fins al dimecres 18 de desembre de 17 a 19 h. Completen totes aquestes activitats de Nadal la Cartera Reial que farà arribar les cartes als Reis Mags el divendres 20 de desembre de 17 a 19 h.

Al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor tenen programades entre altres coses els Jocs de Taula on gaudiràs de més de vint jocs diferents el divendres 13 de desembre a les 18h i el Karaoke Party dissabte 21 de desembre a les 18.30 h.

BA_Descarregat.jpg

En definitiva, un Nadal ple d’emocions a Sant Adrià.

arxivat sota: