Un Sant Jordi contundent amb cent estands al carrer

La diada del llibre i de la rosa es va viure amb aire alegre i amb alta participació per part dels ciutadans i entitats locals.

Un total de setze associacions de caràcter benèfic van instal·lar els seus estands al llarg dels carrers de Sant Adrià, principalment a l’Avigunda de Catalunya, a la plaça de la Vila i als seus voltants. 

La resta de parades van estar dedicades principalment a la venda de flors, llibres i artesania. Al llarg del matí, l'alcalde Joan Callau i Bartolí,  va fer  un recorregut pels carrers de la ciutat per celebrar la diada amb els adrianencs i visitar els estands de flors, llibres i productes artesans. En arribar a l'estand de l'UNESCO, l'alcalde es va sumar a l'acte de lectures pròpies de la diada de Sant Jordi que durant tota la jornada va estar activa pels participants que van escollir lliurament fragments literaris. 

Altres entitats com la Fundació privada Amics de la Gent Gran, van estar present amb la campanya de Sensibilització Roses contra l'oblit.  Durant aquest Sant Jordi es van mobilitzar persones voluntàries per fer arribar roses i llibres a centenars de persones grans. 

Entre d'altres associacions benèfiques presents van estar: Associació DegalgosAssociació de dones per l'artAssociació Treball de vidaSOS DOG'S BDNAssociació Madre Coraje Solidaris amb el poble Saharaui

Venda

Número d’Estands

FLors

63

Llibres

8

Flors i llibres

6

Bijuteries i artesania

4

Flors i artesania

6

Globus

1

Flors i llibres i artesania

2

Llibres i artesania

3

Alimentació

1

Promocionals

6

IMG_2582.JPG     IMG_0259.JPG

D’aquest cent estands, setze eren d’entitats benèfiquesSis d’questes associacions solidàries es van decantar per la venda de llibres, cinc per la a venda de flors i la resta per flors, bijuteries i artesania.