Vine a veure l’exposició itinerant “METRÒPOLIS DE CIUTATS: repensar l’urbanisme metropolità”

L’antiga fàbrica CACI de Badalona acull l’exposició “Metròpolis de ciutats” que té com a objectiu apropar l’avanç del pla director urbanístic metropolità a tots els ciutadans.

Es tracta d'una exposició itinerant que recorre tot el territori metropolità realitzant debats amb ciutadans i que recull diferents coneixements que s'han treballat amb de més de 400 experts durant tres anys.
"Metròpolis de Ciutats" explica d'una forma molt senzilla els diferents temes com les àrees d'activitat econòmica, el metabolisme urbà, la infraestructura verda, les centralitats i la mobilitat.
És molt interactiva i no només es tracta de cartografia. Hi ha diferents nivells de comprensió perquè pugui ser una exposició interessant per a un expert i per a qualsevol mena de públic.
Els materials s'han treballat de forma molt gràfica i hi ha diferents espais oberts amb ulleres de 360 graus.
L'exposició és interessant i molt important per a la ciutat de Sant Adrià de Besòs i per la resta de poblacions perquè vivim en una metròpolis de 36 municipis i compartim uns espais de grans valors ambientals com els residus, l'electricitat i la gestió de l'aigua.

L'exposició itinerant "METRÒPOLIS DE CIUTATS" està oberta al públic gratuïtament fins al dijous 28 de novembre de 10-14 h i 16-20 h.

Trobaràs més informació relacionada a la notícia: "El Pla director urbanístic metropolità s’obre a la participació ciutadana" del passat 13 de novembre.

Tanmateix, s’han posat a disposició de la ciutadania diferents canals d’informació i participació, com la web, una enquesta digital o les mateixes xarxes socials.

Més informació a http://urbanisme.amb.cat/home

arxivat sota: