Activa't a caSAB: Exposició virtual

Del mur al llenç. Exposició virtual, del 4 de juny al 25 de juliol 110 artistes de l'àrea metropolitana de Barcelona participen en la 3a edició d'aquesta exposició virtual

El proper dijous, 4 de juny, s'inaugura l'exposició virtual DEL MUR AL LLENÇ, a les 19 h.

Aquesta exposició, organitzada conjuntament pel Centre Cívic Barceloneta i HOP, compta amb la col·laboració de l'Àrea d'Activitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. 

Més de 100 artistes, entre els quals es troben molts dels que van intervenir en el nostre Bosc de Columnes, exposen les seves obres en un format molt innovador.

Una mostra i concurs visual de 110 artistes urbans establerts a l'àrea metropolitana de Barcelona amb estils i formes d'entendre l'art molt diferents. Del mur al llenç, de l'exterior a l'interior, i el carrer com a espai vital per desenvolupar la seva obra són els denominadors comuns de l'exposició.

CLICA AQUÍ per a poder visitar l'exposició.  

I si vols assistir a la inauguració AQUÍ tens l'enllaç (link de connexió mitjançant programa Zoom). Recordeu que és el dijous dia 4 de juny a les 19h. Podeu connectar-vos partir de les 18.45h

Logo Activa't

arxivat sota: ,