divendres 27 de novembre: Dia de Jocs

T’avorreixes en casa i no saps què fer? Estàs amb els amics i esteu cadascú mirant el mòbil sense fer res més? Us donem algunes idees de jocs per jugar amb amics o la família i passar una estona molt divertida! Aguditza el teu enginy, imaginació i a jugar!

Dia de Jocs

Primer consulta les imatges per a poder-los fer:

https://drive.google.com/drive/folders/19f3M9xCAqIUP-Wxk0kUVe1fwE2XQlxcC?usp=sharing

- I went to market: A primera vista, el següent podria semblar un simple joc de memòria, però és molt més que això. Es tracta de fer associacions mentals i mnemotècnica per pensar en coses que probablement només tu recordis. El grup ideal hauria de tenir entre 2 i 5 participants.

1. El primer comença una oració, "Quan vaig anar al mercat vaig comprar una....". Suposem que completa la frase amb "revista".

2. La persona següent repeteix la frase que va dir la primera i li agrega alguna cosa. "Quan vaig anar a mercat vaig comprar una revista i una ampolla".

3. El mateix amb els següents participants.

4. El que s'equivoca és eliminat i l'últim que queda es converteix en el guanyador.

- Què preferiries? Es tracta d'imaginar dues situacions similars en pes i importància. La creativitat és la clau. La millor part del joc és veure fins on et porten els temes i el to de les preguntes. Pot ser que el joc prengui un rumb profund i filosòfic o pot ser que sigui més lleuger i espurnejant. Alguns exemples:

1. Què preferiries, tenir una cama adormida per una setmana o patir un pessigolleig al colze per una setmana?

2. Què preferiries, viatjar en el temps a una societat caçadora-recol·lectora o al que serà el món d'aquí a 12.000 anys?

3. Què preferiries, tenir un moc permanent que et penja del nas o un full de julivert encallada en una dent davanter per sempre?


---------------------------------------------------------------------------------

Comparteix a les teves xarxes socials els resultats amb el #activatacasab i etiqueta’ns a @polidorsab

Per a més informació: 662 554 688

polidor@sant-adria.net
centrepolidor@sabjove.cat
www.sabjove.cat
www.sant-adria.net

Segueix-nos a les xarxes socials per informar-te de tot!