Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor

El Polidor es troba a la plaça Guillermo Vidaña, s/n, de Sant Adrià de Besòs, junt amb la Biblioteca Sant Adrià i el Complex Esportiu Ricart

934627446

polidor@sant-adria.net

Facebook

Twitter.

Horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 22h

 

 

Serveis del Polidor

ESPAI.net:

bateria d’ordinadors, amb lliure connexió a Internet, així com al paquet d’ofimàtica. Es dona suport, per part d’una persona especialitzada en les noves tecnologies per respondre aquells dubtes que sorgeixen amb l’ús diari.

S’ofereix connexió WI-FI gratuïta a tot l’edifici, amb una sala específica per poder connectar els portàtils, en cas de necessitat d’estar connectat a la electricitat.

Horari: de dilluns a divendres de 9.30h. a 13.30h i de 17 a 21h.

Bucs de Música:

el centre disposa de bucs d’assaig amb preus populars, a més es poden obtenir packs de sessions a preus més reduïts.

El lloguer inclou: equip de veu, ampli de baix, bateria i ampli de guitarra.

També es disposa d’un estudi de gravació, portat per tècnics especialitzats, a disposició dels grups de música i amb preus més reduïts pels residents del municipi.

Sala d'Estudi:

espai on poder estudiar i fer treballs en grup sense molestar als altres usuaris.

Als mesos de maig i/o juny, en època d'examens finals, ampliem l’horari fins les dotze de la nit.

Politeca:

formada per jocs de taula, escacs (hi ha fixa una petita lliga d’escacs), tennis taula, futbolí

Assessories Juvenils

Assessoria Ocupació :

Aquesta assessoria elabora itineraris professionals dels joves, i orienta sobre com i on buscar feina, com fer un currículum, com preparar-se per a una entrevista, etc. A més, facilita l'accés als diferents serveis municipals d'ocupació existents i a les seves diferents actuacions.

Si et trobes a l'atur o busques millorar la teva feina, l'assessoria en ocupació i formació et facilita informació d'ofertes de treball que s'adeqüin al teu perfil professional.

Horari: dimarts de 16.30 a 20 h.


Mobilitat Europea:

Espai on joves i entitats juvenils podeu rebre informació, assessorament i orientació en cas de que vulgueu participar un algun programa de mobilitat europea. A través d’aquesta assessoria podeu accedir als serveis i recursos per participar, treballar, estudiar i viatjar per Europa.

Horari: dijous de 17h a 20h.