Centre Cultural Besòs: activitats d'estiu

El Centre Cultural Besòs ofereix un ventall d'activitats en família per a gaudir de les tardes del mes de juliol.

Dilluns 12 de juliol a les 18 h, XERRADA PRIMERS AUXILIS

L'objectiu d'aquesta xerrada és entendre alguns elements bàsics en prestar els primers auxilis a una persona ferida. Els primers auxilis, en molts casos, són crítics per a la supervivència.

En aquesta ocasió parlarem de la prevenció d’un cop de calor amb la canalla.

Amb la col·laboració del CAP la Mina.


Dimarts 6, 13, 20 i 27 de juliol a les 17.30 h, ACTIVITATS ESPORTIVES

Durem a terme diferents activitats esportives de la programació del CEM BESÒS, els adults duran a terme una activitat i a la mateixa hora els petits realitzaran un altre.

Dimecres 7, 14, 21 i 28 de juliol a les 17.30 h, TALLERS CREATIUS

Els tallers creatius fomenten la creativitat i les habilitats dels nens. Es converteixen, sobretot, en un factor clau per al seu creixement mental i evolutiu. Cada dimecres, un nou taller amb materials reciclat.

Dijous 1, 8 i 22 de juliol a les 17.30 h, JOCS D’AIGUA

L’estiu és temps per jugar i gaudir de les activitats a l’aigua però també de les activitats amb aigua, ja que si ens mullem no resulta gairebé mai cap problema, al contrari, sempre pot resultar refrescant sobretot en dies de molta calor.

Dijous 29 de juliol a les 17.30 h, TALLER DE POMPES DE SABÓ

I per finalitzar les activitats d'estiu, participarem en un taller de bombolles de sabó gegants. A partir de tres anys al pati de l’escola Cascavell

___________________________________________________________________

  • Per poder participar en les activitats d’estiu del CCBesòs cal fer reserva a través del correu electrònic ccbesos@sant-adria.net o al WhatsApp 618 29 73 71 indicant nom de l'activitat i nom dels assistents.

  • Les activitats estan sotmeses a possibles canvis, modificacions o anul·lacions, per les mesures de sanitat davant la covid-19.