L’Antic Ajuntament, un nou equipament per a la ciutat.

Disponible al Decidim per Sant Adrià una enquesta per escollir el seu nom.

El naixement de Sant Adrià de Besòs com a vila està vinculat als terrenys on es troba l'església parroquial de Sant Adrià Nord (els primers documents daten del 1012). En aquest enclavament del territori es troba un dels edificis més antics de la ciutat, on es dedueix que es va situar el primer i primigeni Ajuntament de la ciutat (o almenys el lloc on es reunien l’alcalde i regidors) i també la seva primera escola, compartint l’espai. Al llarg de la història de la nostra ciutat, aquest edifici ha tingut diversos usos i en la història recent va albergar l’ambulatori, casal de la dona i diverses associacions del municipi.

Durant aquest any, s’han finalitzat les dos fases de restauració i reforma de l’edifici recuperant i respectant al màxim la seva fesomia com a primer Ajuntament tornant a situar la inscripció «Casa Consistorial» a la façana i recuperant (reproduint) el balcó inicial. L’espai interior disposa de tres sales polivalents per a ús cultural i on es centraran també les activitats que l’Ajuntament desenvolupa des del servei de Solidaritat i Cooperació.

Per donar a conèixer la informació relacionada amb la història d’aquest equipament i les possibles opcions per denominar-lo, es promou una enquesta ciutadana. Es podrà escollir entre cinc opcions possibles. L’enquesta estarà disponible del dia 13 de desembre de 2021 al 14 de gener de 2022 al Decidim per Sant Adrià, accessible des de la pàgina web municipal.

Per garantir el dret de tots els ciutadans i ciutadanes a respondre l’enquesta s’habilitarà un punt de suport, tots els dies hàbils que aquesta estigui activa, de 10 a 14 al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor.

Podeu accedir a l'enquesta mitjançant el següent enllaç.