RefugiArT 2017

El Refugi antiaeri de la placeta Macià organitza una sèrie d'activitats de caire cultural al llarg de tot l'any. El primer divendres de cada mes https://refugiart.wordpress.com/

RefugiArT és un projecte del departament de cultura de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per ser desenvolupat al si del Refugi antiaeri de la placeta Macià (RapM): pretén complementar la tasca de pedagogia de la memòria que el Refugi porta oferint a tota la ciutadania des de gener de 2008.


Es tracta, en essència, de programar pel primer divendres de cada mes, activitats culturals: actuacions teatrals, musicals, literàries, etc, especialment pensades per poder-se mostrar a un escenari tant singular com el Refugi antiaeri de la placeta Macià. A uns preus reduïts (els artistes han de poder cobrar pel seu treball, mentre que la memòria ens pertany per igual a tots i a totes de forma lliure i gratuïta) i amb un nombre de públic molt determinat: 38 persones per sessió, en referència al mateix any que es va construir el Refugi.


Aquest any, i de manera excepcional, tenim actuacions el divendres 17 i 31 de març (al marge de la passada actuació del 3 de març i la propera del 5 de maig com a primer divendres de mes).

- Divendres 17 de març: Cirurgia plàstica sonora, colora i dolora (recital poètic)

- Divendres 31 de març: La mirada irònica (tribut al cantant madrileny Javier Krahe

- Divendres 5 de maig: A-phrodite (espectacle de dansa)

Per a més informació, reserva d'entrades, etc  https://refugiart.wordpress.com

arxivat sota: ,