BEQUES CONTINUÏTAT EDUCATIVA CURS 17-18
12-09-2017

El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, torna a engegar en aquest curs 2017-18, les beques de continuïtat educativa per estudis postobligatoris.

BEQUES CONTINUÏTAT EDUCATIVA CURS 17-18
07-06-2017

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en Junta de Govern Local del 26 de maig, va aprovar les Bases que regulen la convocatòria de concessió de beques i ajuts per a la continuïtat educativa per l'alumnat del nostre municipi, curs 2017-2018.

CONVENIS AJUNTAMENT AMB ELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS DE SANT ADRIÀ DE BESÒS. CURS 2017-2018
07-06-2017

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s'aprova, per Junta de Govern del 26 de maig de 2017, el conveni de col·laboració amb els centres públics del municipi per a pal·liar dificultats econòmiques de famílies adrianenques.

Benvinguts a la Regidoria d'Educació de Sant Adrià de Besòs

PRESENTACIÓ

La Regidoria d'Educació de Sant Adrià de Besòs pretén, amb les accions socio-educatives que impulsa, promoure la igualtat d’oportunitats de totes les persones, garantir l'èxit educatiu i escolar, prevenir l’exclusió social, per aconseguir que els ciutadans i ciutadanes puguin definir el seu projecte de vida digna i independent.

Des de la Regidoria d'educació treballem per aconseguir, entre d'altres els objectius generals següents:

  • Potenciar el Projecte Educatiu de Ciutat (PESAB), tot treballant de manera coordinada i transversal amb les demés regidories de l'ajuntament, per tal que el PESAB esdevingui un veritable pla estratègic de ciutat.

  • Estudiar la distribució de l'alumnat a Sant Adrià de Besòs, així com el seu perfil social i familiar, per tal d'aplicar les mesures necessàries per potenciar l'èxit escolar de tots i totes.

  • Millorar l'oferta de la formació per a persones adultes i els programes per a persones en risc d'exclusió.

  • Impulsar programes de qualificació professional inicial als centres públics.

  • Garantir els projectes de Transició Escola Treball i millorar l'oferta de Formació Professional pública.

  • Elaborar una ordenança municipal per a lluitar contra l'absentisme escolar.

  • Estudiar la construcció d'una escola bressol municipal al marge dret del riu.

  • Ampliació d'espais familiars amb infants al municipi.

  • Potenciar la formació de pares i mares i la seva implicació educativa.

El Regidor d'Educació és en Gregori Belmonte Ferrer.


Guia Activitats Educatives 2014-2015

Per consultar la Guia clicleu aquí

 

BEQUES CONTINUÏTAT EDUCATIVA CURS 2016-17

Per quart any consecutiu l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs atorga un ajut econòmic als estudiants del municipi que després d'acabar l'ESO decideixen continuar estudiant batxillerat, cicles formatius o bé programa de formació i inserció (PFI). Per sol.licitar-ho serà necessari estar empadronat a Sant Adrià de Besòs com a mínim un any, haver presentat la beca del Ministeri d'Educació MEC (el termini s'acaba el dia 3 d'octubre), així com tenir una renda limitada.

Per a més informació podeu consultar les bases al Tauler d'Anuncis de la nostra web,  dirigir-vos a la setena planta de l'Ajuntament o bé a l'Edifici Polidor.

Instància

Bases

Full dades bancàries