Alumnes del CNL participen en el 7è concurs de podcasts Contes del Món amb un conte creat i editat per ells

Alumnes del CNL participen en el 7è concurs de podcasts Contes del Món amb un conte creat i editat per ells

Un moment de la gravació a Ràdio La Mina

Amb la col·laboració de Ràdio La Mina, on han enregistrat el conte Història d'un veritable amor, creat i editat per ells mateixos.

El grup d'alumnes del curs Elemental 3, que fan les classes al CC Sant Roc, han creat col·laborativament un conte, que han anomenat Història d'un veritable amor, i l'han presentat al concurs de podcasts Contes del Món de COMSOC, una associació sense ànim de lucre que potencia moviments socials i cultures populars de tradició oral.

En el reportatge adjunt podem veure'ls enregistrant el conte a Ràdio La Mina, i parlant de la seva experiència com a estudiants de català al CNL.

En aquest concurs, un grup-classe ha d’elaborar un conte, enregistrar-lo i fer-ne un dibuix. Un jurat tria els 50 millors contes i obre una votació a Facebook i Twitter per escollir els 24 guanyadors, els contes dels quals es publiquen en un llibre.

L’any 2014 hi va participar un curs d’Elemental 2 de l'SLC de Sant Adrià de Besòs amb el conte Karim i el riu, que va quedar entre els 24 guanyadors. L’any 2015 s’hi va presentar un curs d’Elemental 1 de l'SLC de Badalona amb el títol La casa dolça i un curs d’Elemental 1 de l'SLC de Sant Adrià de Besòs amb el títol Una lliçó per recordar, que va quedar entre els 50 finalistes.