Guia educativa dels centres públics de Sant Adrià de Besòs

L' Ajuntament presenta la primera guia dels centres públics de Sant Adrià de Besòs, un document que comprèn l'àmbit infantil, de primària i secundària.

Apostant pel compromís per l'ensenyament públic, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posa a disposició dels ciutadans la nova guia "L'escola pública: projecte de qualitat". Aquest és un document informatiu sobre els centres públics d'ensenyament en els seus diferents nivells.

La publicació d'aquesta primera guia respon al desig de donar a conèixer els centres públics d'ensenyament de Sant Adrià. El mes de febrer  també es va fer un apropament de les escoles a la ciutadania. Mitjançant l'organització d'unes jornades de portes obertes a les escoles i instituts del municipi, es van poder visitar  tant els centres de segon cicle d'educació infantil, com els d'educació primària i secundària obligatòria, d'aquesta localitat.

El període de preinscripció  2018-19 als centres d'ensenyament de Sant Adrià, serà entre el 13 i el 24 d'abril.

Podeu descarregar aquí el full de preinscripció per aquest període, que cal presentar al centre educatiu triat com a primera opció, o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME).