Resolució de les beques de continuïtat educativa pel curs 2019-2020

El passat 9 de desembre la Junta de Govern d'aquest Ajuntament va aprovar les beques de continuïtat educativa dels alumnes que ho van sol·licitar i en complien els requisits.

Enguany ha estat la vuitena edició i és una iniciativa ja molt coneguda i consolidada en el municipi, que compta amb un pressupost de 23.200 euros.

En aquest curs es van presentar un total de 108 sol·licituds de les quals van ser estimades 76, distribuïdes entre Batxillerat, 37, cicles formatius 31 i PFI-PTT i altres tipus d'estudi 8.

També, com a novetat, les famílies no han aportat les dades econòmiques de la declaració de renda, sinó que han signat una autorització per tal que l'equip tècnic de les beques en pogués fer la consulta pertinent al Ministeri d'Hisenda. Això ha estalviat temps a totes les parts i paper imprès.

Com a novetat pel proper curs el Tribunal que atorga les beques va proposar crear un mecanisme, tal i com existeix en les beques de l'Estat, per tal que els joves que abandonen els estudis durant el primer trimestre no puguin gaudir d'aquest ajut. Sortosament, el nivell d'aprofitament de les beques és del 75% dels alumnes a qui els són concedides.

A continuació us enllacem el fitxer on podeu consultar la llista de beques atorgades pel curs 2019-20 clicant aquí

arxivat sota: