Sorteig i lliurament de premis del joc "Troba-la i encerta-la!" i VIII Trobada de Tardor del VxL

Sorteig i lliurament de premis del joc "Troba-la i encerta-la!" i VIII Trobada de Tardor del VxL

Divendres 4 de novembre, a les 12 h, SORTEIG

Després de tot el mes d'octubre jugant amb les botigues i amb les parades en el joc de llengua "Troba-la i encerta-la!", que ha barrejat l'aprenentatge de lèxic nou amb la conversa i la relació amb els agents econòmics de la ciutat, toca tenir premi!

Divendres dia 4 a les 12 del migdia, a la parada 33 del Mercat, es procedirà a descobrir quines són les butlletes guanyadores. L'acte començarà amb una petita xerrada sobre la tardor i els menjars d'aquesta època, a càrrec de Josep M. Giralt, tècnic del Centre de Normalització Lingüística, emmarcada en la VIII Trobada de Tardor del Voluntariat per la llengua. Voluntaris i aprenents estan convocats a portar algun producte relacionat, com ara panellets, i a intercanviar maneres d'elaborar-los.

Se sortejaran 10 vals de compra de 30 euros cadascun, oferts per l'Associació Agrupació de Botiguers de Sant Adrià i per l'Associació de Venedors del Mercat de Sant Adrià.

10 vals i 10 guanyadors!

El nom dels guanyadors apareixerà al web, al Facebook i al Twitter del CNL de Badalona i Sant Adrià i al Facebook del Mercat.

Molta sort!

Amb la participació de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el CNL de Badalona i Sant Adrià.