Cursa per l'ELA. 2 de juny a les 9.30h. Queden:

Cursa ELA

UNIRUN. La cursa de les universitats

Meta a Sant Adrià de Besòs diumenge 8 de març

Volem destacar que la META de la Cursa UniRun està dins del nostre municipi de Sant Adrià de Besòs, al Parc del Fòrum.

La inscripció s'ha tancat amb 2.500 participants, l'arribada d'aquests corredor-es a la ciutat , fa que siguin rebuts per representants del consistori.


Us hi esperem! per veure aquest espectacle esportiu!!!

 

Les ciutats de BarcelonaSant Adrià de Besòs acolliran el proper 8 de març la primera edició de la Unirun, una cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. La prova neix de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari) i de Gaudium Sports.

Tenint com a referent, la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició anual de rem entre les prestigioses Universitats angleses, la Unirun vol implicar a les 12 Universitats Catalanes en una competició de running popular.

La participació està oberta a tothom. Poden participar alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, simpatitzants o familiars vinculats a alguna de les Universitats catalanes. L’edat mínima d’inscripció correspon als nascuts-des l’any 1999.

A més de la competició individual i el Campionat de Catalunya Universitari de curses en ruta hi ha una competició entre Universitats. A l’inscriure’s, el corredor-a s’ha d’identificar amb una de les 12 Universitats catalanes.

La Unirun es disputa en un circuit molt atractiu que transcorrerà pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port Fòrum i la Platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs. El recorregut és de 6.779 metres, igualant la distància de la clàssica anglesa de rem.

Si vols més informació sobre la cursa, inscripcions... clica AQUÍ

arxivat sota: