Campionat Catalunya per Equips Fase Final

Club Escacs Sant Adrià

 CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS


FASE FINAL per quedar CAMPIÓ de CATALUNYA de 3ª CATEGORIA, el SANT ADRIÀ C, després d'haver aconseguit a la Lliga Regular ja l'ASCENS.


FINAL de la COPA CATALANA (CAMPIONAT de CATALUNYA per EQUIPS de ESCACS ACTIUS), on el SANT ADRIÀ B jugarà el pròxim dia 24 d'abril a Mollerussa, després d'haver quedar 3r de la FASE PROVINCIAL de 2ª CATEGORIA.


Ja portem 2 rondes del XII OPEN CIUTAT de SANT ADRIÀ, amb 75 esportistes inscrits, dels quals, contem amb la participació de 3 MESTRES de la FEDERACIÓ INTERNACIONAL i 3 MESTRES CATALANS.

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS
Aquest any han competit 5 equips del Sant Adrià la LLIGA CATALANA, on s'han batut el RECORD de LLICÈNCIES FEDERATIVES amb quasi 8.000 jugadors federats a Catalunya.


 El SANT ADRIÀ A ha quedat 10è. del Grup III de 2ª DIVISIÓ
El SANT ADRIÀ B ha quedat 4t. del Grup I de 2ª CATEGORIA
 El SANT ADRIÀ C ha quedat CAMPIÓ del Grup IX de 3ª CATEGORIA
 El SANT ADRIÀ D ha quedat SOTS-CAMPIÓ del Grup VII de 3ª CATEGORIA.
 El SANT ADRIÀ SOTS-12 ha quedat 9è del Grup I de Categoria sots 12 anys.


FASE FINAL per quedar CAMPIÓ de CATALUNYA de 3ª CATEGORIA, el SANT ADRIÀ C, després d'haver aconseguit a la Lliga Regular ja l'ASCENS.


La LLIGA CATALANA d'ESCACS per EQUIPS, ja ha finalitzat i, el Club Escacs Sant Adrià ha aconseguit, ascendir de categoria al SANT ADRIÀ C i D, essent el SANT ADRIÀ C CAMPIÓ del grup IX de TERCERA CATEGORIA.


Ara està disputant la FASE FINAL, per quedar CAMPIÓ de CATALUNYA de SEGONA, on hi han 19 GRUPS de 10 equips. Ja ha aconseguit arribar a les SEMI-FINALS, després de guanyar avui diumenge 17 d'abril, per 3 a 1 al COMTAL C.

 FINAL de la COPA CATALANA (CAMPIONAT de CATALUNYA per EQUIPS de ESCACS ACTIUS), on el SANT ADRIÀ B jugarà el pròxim dia 24 d'abril a Mollerussa, després d'haver quedar 3r de la FASE PROVINCIAL de 2ª CATEGORIA


 El proper diumenge 24 d'abril, el SANT ADRIÀ B, disputarà la FINAL de Catalunya per Equips d'Escacs Actius (partides a 15 minuts per jugador, més increment de 5 segons per jugada), després d'haver quedat 3r. de 2ª Categoria a la Fase Provincial de Barcelona.
Es disputarà a Mollerussa, amb la participació dels 10 millors equips de Catalunya de cada categoria.XII OPEN CIUTAT de SANT ADRIÀ, amb 75 esportistes inscrits, dels quals, contem amb la participació de 3 MESTRES de la FEDERACIÓ INTERNACIONAL i 3 MESTRES CATALANS.
    Després de les primeres 2 rondes del 12 Open Ciutat de Sant Adrià 2016, que es va iniciar el passat diumenge 10 d'abril, continuen invictes els 12 primers caps de sèrie del torneig, encara que avui, a alguns d'aquests, els hi ha costat molt guanyar les seves  partides i, han tingut que lluitar fins al final, jugant més de 4h, per poder guanyar les seves partides.
    El Torneig es disputa els diumenges al matí a la seu del Club Escacs Sant Adrià, fins el dia 19 de juny que es disputarà la Final.

voleu llegir més d'aquesta noticia?