1a CURSA POPULAR PEL CENTRES OBERTS

Oberta a Tothom

El proper divendres 13 de Maig a les 18h es celebrarà la 1a Cursa de Centres Oberts de Sant Adrià de Besòs.


L'objectiu d'aquesta cursa és fer veure als Centres Oberts al municipi i reivindicar la seva tasca al territori. Aquests Centres Oberts són A.J Barnabites, Aldees Infantils, PES La Mina i Les Fades.

És per això que es farà una Cursa de 3km tot passant pels 4 Centres Oberts del municipi. Tot i això, la Cursa es pot fer caminant cadascú al ritme que vulgui. La sortida serà des de PES La Mina (a les 18h) i es farà un avituallament a cadascú dels Centres Oberts fins acabar a la Plaça de la Vila on es llegirà un manifest i es portarà a terme un lip dub com a fi de festa.

A més durant tota la tarda hi haurà un «stand» de cada entitat a la Plaça de la Vila on es faran diversos tallers amb l'ajuda també dels Castellers de Sant Adrià.

És una cursa oberta a tothom, on la inscripció és gratuïta i els Centres Oberts l'hem preparat amb molta il·lusió amb l'ajuda del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Adrià. Us animem a participar i a reivindicar la feina que es fa des dels Centres Oberts atenent a tants infants i llurs famílies.

Us hi Esperem!!!

Inscripcions      

vols veure el lloc de la sortida? clika aquí